Kozmetička kuća Avon predstavila je maskaru Super Drama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje - dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a dostupna je u Avonovom katalogu kampanje 12 po cijeni od 45 kuna

irina shayk, avon superdrama

Inovativna četkica s čekinjama koje izgledaju poput lopatica ventilatora nanosi dvostruko veću količinu maskare na trepavice u usporedbi s uobičajenim četkicama, a tu je i formula s jedinstvenom mješavinom laganih i silika pudera. Rezultat su trenutno maksimizirani volumen i duljina trepavica te vizualno i do 20 posto veće oči*.

Isto tako, Avonova napredna višenamjenska formula maskare Super Drama uključuje njegujuće čestice koje trepavice proširuju od korijena do vrha, dodatno naglašavajući njihovu gustoću i bujnost. Istovremeno, čestice produljuju svaku pojedinačnu trepavicu što ističe oči pa one izgledaju i do 20 puta veće. Ova revolucionarna četkica ne ostavlja grudice, a dizajnirana je kako bi maskaru na trepavice nanijela ravnomjerno, u samo jednom potezu.

irina shayk, avon supedramaKozmetička kuća Avon predstavila je maskaru Super Drama čije je zaštitno lice manekenka Irina Shayk. Ova maskara osigurava dvostruko djelovanje - dramatičan volumen i spektakularnu duljinu u samo jednom potezu, a dostupna je u Avonovom katalogu kampanje 12 po cijeni od 45 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.