Genijalan marketinški trik ili totalno promašena odluka - pitanje je sad? Zar će doista „šašava" holivudska buntovnica Lindsay Lohan, koja novinske stupce puni svojim pijanim ispadima, biti umjetnička savjetnica slavne modne kuće Ungaro, koja je uvijek bila sinonim francuske elegancije

lindsay lohan

A možda smo mi malo prestrogi, nemamo mašte, ni smisla za humor... A Lindsay će (također možda) nenadano, u doba dosadne recesije koja neprestano umrtvljuje modni biznis, donijeti dašak mladenačke dinamičnosti i otkačenosti, čitaj svježi priljev kapitala od novih kupaca, koji će se povesti za svojom mladom miljenicom ili naprosto biti oduševljeni njenom vizijom Ungaro stila. Tome se barem nada direktor modne kuće Ungaro, Mounir Moufarrige, koji ne vidi baš ništa sporno u angažiranju gđice. Lohan kao umjetničke savjetnice.

ungaro, revija jesen/zima 2009/2010Kolumbijski dizajner Esteban Cortazar više, dakle, ne sjedi na čelu kuće, pa će reviju najavljenu za 4. listopada prirediti Lindsay, uz pomoć španjolske dizajnerice Estrelle Archs (sorry, nemamo pojma tko je ona, googlajte je, ima ponešto oskudnih podataka). Kako će to izgledati vidjet ćemo uskoro. Cortazar, koji je prije dvije godine doveden u Ungaro kako bi malo revitalizirao posrnuli brand, cijenjen je dizajner čije su revije za Ungaro hvalili mnogi modni znalci. 

Iako je bio na dobrom putu da Ungaru udahne dašak novog života, pobjegao je glavom bez obzira kada je kuća angažirala Lindsay Lohan. Svjesni smo da mnogi celebrityji imaju svoje modne i parfemske linije, od Jennifer Lopez do Gwen Stefani i da se one čak bolje prodaju od klasičnih velikih modnih brandova, ali Lindsay nas je zbilja začudila.

Zvijezda teen-age komedija, istina lijepa i talentirana, ali totalno zaglibila u drogu, alkohol i razbijanje automobila, Lindsay u posljednjih nekoliko godina nije sa svojim životom napravila ama baš ništa smisleno, osim što se pred fotoaparatima ljubakala sa svojom curom Samanthom Ronson. Nadamo se da je jaaako kreativna i talentirana i da će nas očarati svojim idejama, jer inače se pitamo kamo ide zavodljivi, kreativni i inspirativni svijet visoke mode, kojem je Ungaro uvijek pripadao i koji smo neizmjerno cijenili.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.