Dakle, crveni tepih američke glazbene nagrade Grammy sjajio je i blještao ove godine više no ikada. Slavne holivudske dame, performerice i pjevačice jedna su drugu pokušale nadmašiti šljokicama, štrasom, zlatom i srebrom. Da vidimo tko je prednjačio

jennifer lopez, grammy 53

Čini nam se da je J.Lo apsolutno pobjednica crvenog tepiha u sjajećem outfitu - u posljednje vrijeme seksi Latina forsira kratke haljine sa šljokicama i štrasom, koje su postale njen zaštitni znak. Ne možemo reći da joj loše stoje, ali ova je kombinacija ipak malo pretjerano kičasta.

katy perry, grammy 53

Katy Perry stigla je u svjetlucavoj bijelo-ledenoj haljini s prekrasnim sjajnim štiklama i gornjim dijelom okićenim kristalima. Sa svojom crnom kosom kao kontrastom haljini, izgledala je kao iz bajke.

kim kardashian, heidi klum, grammy 53

Za razliku od Katy Perry i Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Heidi Klum vole tople zlatne i brončane nijanse. Kim je zanosna, ali malo preniska za ovoliko materijala, dok je Heidi usprkos sjaju, ostala decentna i elegantna.

Potpuno skrivena na crvenom tepihu ostala je Lady GaGa koja je stigla smještena u veliko jaje postavljeno na nosila. Iz jajeta se izlegla tek na pozornici, izvodeći svoj najnoviji single "Born This Way" - pogledajte video:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.