Na ovogodišnjem glamuroznom Vanity Fair Oscar Partyju, slavna glumica Penelope Cruz zablistala je u H&M haljini inspiriranoj flamenco stilom. H&M dizajnerski tim specijalno za ovu prigodu dizajnirao je haljinu za Penelope

penelope cruz, h&m concious haljina, vanity fair oscar party

H&M, omiljeni brend milijuna djevojaka diljem svijeta, bio je izbor Penelope Cruz za jedan od najglamuroznijih partyja godine - Vanity Fair Oscar Party. Tamno plava duga haljina izrađena je od održivog materijala. Sličan stil biti će dostupan u odabranim H&M trgovinama kao dio Conscious Exclusive kolekcije koja dolazi na tržište 10. travnja 2014. Conscious kolekcija dio je H&M obveze da svojim kupcima nudi modu od održivih materijala.

"Penelope Cruz glumica je kojoj se uistinu divimo, njen ženstven i glamurozan stil čini je uvijek neodoljivo lijepom. Oduševljena sam što jedna od najcjenjenijih glumica na svijetu odlučila nositi H&M haljinu od održivih materijala baš za ovu prigodu, i nadam se da će upravo to inspirirati sve naše kupce." izjavila je Ann-Sofie Johansson, šefica dizajna u odjelu New Development H&M-a. Kako vam se sviđa Penelope u ovom izdanju?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.