Utegnuto i preplanulo tijelo slavne britanske glumice je san snova mnogih žena. Liz otkriva svoje bizarne tajne vitke linije

elizabeth hurleyIako Elizabeth Hurley sa svojim mužem Arunom Nayarom vodi eko-farmu u Gloucestershire-u, prema njenim se izjavama čini kako ne uživa previše čak ni u delicijama koje sama proizvodi.

Glumica je oduvijek bila vitka, ali se znatno udebljala u trudnoći. Nakon rođenja sina Damiana (koji sada ima 7 godina), svojski se trudi ostati u formi. „Moj recept za vitkost? Jednostavno, jedem malo. Dnevno najčešće pojedem samo jedan dobro uravnotežen obrok i tijekom dana poneki zdravi snack - obično kockicu tamne organske čokolade ili jednu jušnu žlicu organskog sladoleda. U krevet već godinama odlazim gladna, nije to ništa novo.", izjavila je Liz za britanski Daily Mail.

Njeni najveći poroci su kava i crno vino, ali je zaključila kako je i oni sigurno debljaju, posebno „oko trbuščića", pa je odlučila da će odsada na domjencima i gala-primanjima piti isključivo votku. „Mrzim votku, imam osjećaj kao da pijem neki grozan lijek. No navikla sam se na nju jer sam iz prehrane morala izbaciti kavu i vino. Kako stalno moram biti prisutna na primanjima i službenim domjencima, popijem malo votke s puno leda i limete.", zaključila je Liz.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.