Istina, totalno smo navučeni na neke haljinice i modne kombinacije Suri Cruise, ali kada smo vidjeli kako malena hoda bez čarapica, u ljetnim balerinkama, po bostonskoj kiši, na temperaturi od oko 8°C, malo smo se smrzli

suri cruisePedijatri su se prvi puta žestoko uskomešali kada je Suri Cruise u rujnu ove godine snimljena u visokim potpeticama (3,5 cm nije malo za trogodišnju djevojčicu), ali čini se kako je njena mama odlučna da malena bude odjevena poput odrasle žene. A izvori bliski holivudskom paru Holmes/Cruise, prema pisanju američkog magazina People, neprestano izjavljuju kako je mala Suri i sama jako koketna i obožava lijepu odjeću i cipele.

Ovog je vikenda Suri snimljena s mamom u Bostonu, kako na niti desetak celzijevih stupnjeva, po kiši, hoda po ulici golih nogu u ljetnim balerinkama, a zatim i spomenutim srebrnim sandalicama na petu, s otvorenim prstima (prva slika, dolje). Suri ili ima jaaako dobru cirkulaciju ili zbilja totalno „šašave" roditelje.

Naša teorija je da zapravo većinu vremena provodi igrajući se u toploj limuzini, a fotografi je uhvate baš na onih par koraka od automobila do hotela. I onda udare drvlje i kamenje na sirotu Katie i Toma : )...

Inače, samo da napomenemo, ima tu i Scijentologija svoje prste, jer koliko smo shvatili, Scijentolozi djecu tretiraju posve kao odrasle ljude, u smislu da djeca smiju sve što i odrasle osobe (pedijatri preokreću očima). 

U svakom slučaju, Surin stil je totalno zakon i obožavamo ga (rado bismo u ormar spremile pokoju njenu cvjetnu haljinicu ili bijeli kaputić), ali nemojte ga zimi isprobavati ako naginjete upalama mjehura ili ste zimogrozni. Barem stavite čarape. : )

suri cruise, modne kombinacije

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.