Epidemija preljuba nikako da se stiša, a nova žrtva je američka glumica Sandra Bullock, čija je sreća zbog osvojenog Oscara kratko trajala. Samo nekoliko dana nakon osvojenog zlatnog kipića, saznala je lošu vijest (iz medija, naravno) - suprug Jesse James prevario ju je s istetoviranom crnokosom starletom

sandra bullock i jesse jamesU skladu s uobičajenim celebrity postupkom u sličnim situacijama, Jesse James se odmah putem medija ispričao supruzi i javnosti, istaknuvši kako je svjestan da ga „zbog loše prosudbe i vlastite 'slabosti' očekuju teški dani te da mu je iskreno žao što je povrijedio ženu koju voli i cijelu svoju obitelj." Ah, suza nam je kanula od te dirljive rečenice.

Sandra Bullock nije ni časa časila, spakirala je stvari i iselila se iz zajedničkoga kalifornijskog doma te otkazala dolazak na svečanu premijeru filma „The Blind Slide" u Londonu. Kako i ne bi. Najsočnije detalje glumica je saznala iz američkoga In Touch Magazinea u kojem je svojih pet minuta slave dočekala starleta, Jesseova ljubavnica, Michelle McGee, ispričavši novinarima doista pikantne detalje jednogodišnje afere sa Sandrinim suprugom. Intervju je završila riječima kako Jessea nikada nije zvala po imenu, već nadimku koji mu je sama nadjenula - Vanilla Gorilla. Ma, dirljivo.

Sandra Bullock za medije je samo kratko izjavila kako prolazi kroz najteže razdoblje svoga života, kako je doživjela neočekivano poniženje te kako moli javnost za razumijevanje što će se na neko vrijeme povući iz javnoga života. U trenucima u kojima je slikana fotografija koju vidite, Jesse James je već 12 mjeseci imao aferu s Michelle McGee, ali se spremno smješkao fotoreporterima uz svoju uspješnu suprugu i dobitnicu Oscara. Uf.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.